Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang 5% korting op je volgende bestelling!
(0)

Bananenbrood met pompoen Automatisch vertaald

Eenvoudig 8 november 2021
Bereidingstijd:
10 Min.
Bereidingstijd:
50 Min.

Geef je klassieke bananenbrood de ultieme kick met een snufje pompoen!

60 g Eiwitpoeder vanille (veganistisch)
100 g Volkorenmeel
300 g Pompoenpuree
80 g fijn meel
3 stuk grote rijpe bananen
1 Prise Gemberpoeder
1 Prise Kruidnagelpoeder
1 Päckchen Bakpoeder
1 TL Vanillepoeder
2 TL Kaneel
5 EL Dadelstroop of agavesiroop
1 nach Bedarf Walnoten
1 nach Bedarf Chocoladedruppels
  • Stap 1/5

    Verwarm de oven voor op 160 graden.

  • Stap 2/5

    Mix de bananen in een blender.

  • Stap 3/5

    Voeg de overige ingrediënten toe, meng goed en giet in een ovenschaal.

  • Stap 4/5

    Versier naar wens met een banaan en chocoladedruppels of walnoten.

  • Stap 5/5

    Bak ongeveer 50 minuten in de heteluchtoven op 160 graden.

Wat anderen zeggen over Bananenbrood met pompoen

0/5

0 Reviews


5 sterren

4 sterren

3 sterren

2 sterren

1 ster