Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang 5% korting op je volgende bestelling!
(0)

Kokos- en haverkoek Automatisch vertaald

Middelmatig 19 februari 2024
Bereidingstijd:
10 Min.
Bak-/rusttijd:
1:10 Uren

Nou, als dat geen geweldige taart is. Een geweldige feestelijke taart. Vind je ook niet?

500 g Kokosnoot Sojayoghurt
60 g Kokosmeel
30 g Voedingsvermogen
55 g Erytritol
20 g Kokosbloesemsuiker
40 g Kokosnootschilfers
10 g Datum siroop
25 ml Kokosnoot drankje
20 g Kokosmeel (basis)
10 g Versnipperde kokos (basis)
20 g Havervlokken (basis)
15 g Sojavlokken (basis)
15 g Dadelsiroop (basis)
55 ml Kokosnootdrank (basis)
3 EL Kokos sojayoghurt (topping)
3 EL Kokosvlokken (topping)
  • Stap 1/9

    Bekleed de kleine taartvorm met rond bakpapier en verwarm de oven voor op 160 graden hete lucht.

  • Stap 2/9

    Voor de bodem kneed je de ingrediënten goed door elkaar tot een makkelijk kneedbaar deeg.

  • Stap 3/9

    Druk het kruimelige mengsel in een platte bodem en bak 20 minuten voor op 160 graden.

  • Stap 4/9

    Om de kokosvulling te maken meng je 500 g kokos soya yoghurt met het kokosmeel en de maïzena tot een gladde massa.

  • Stap 5/9

    Spatel voorzichtig de kokosbloesemsuiker, erythritol en gedroogde kokos erdoor. Verdeel het mengsel vervolgens gelijkmatig in twee delen.

  • Stap 6/9

    Meng de ingrediënten van de vulling goed.

  • Stap 7/9

    Smeer nu een laag kokosroom op de licht afgekoelde bodem, gevolgd door de roze vulling en tot slot nog een laag kokosroom.

  • Stap 8/9

    Zet het geheel 50 minuten in de oven op 160 graden.

  • Stap 9/9

    Laat de cake afkoelen en bedek hem dan met geraspte kokos. Klaar!

Wat anderen zeggen over Kokos- en haverkoek

0/5

0 Reviews


5 sterren

4 sterren

3 sterren

2 sterren

1 ster