Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang 5% korting op je volgende bestelling!
(0)

Kokosmelkrijst met mango en geroosterde kokossnippers Automatisch vertaald

Eenvoudig 19 februari 2024
Bereidingstijd:
35 Min.

Rijstpudding is niet per se een dessert met veel suiker. Deze kokosrijstpudding met mango en geroosterde kokossnippers laat zien hoe lekker veganistische rijstpudding kan zijn.

100 g Rijstpudding (rondkorrelige rijst)
200 ml Kokosmelk
200 ml Water
0,5 TL Vanille
1 TL Agavesiroop
0,5 Stk. Mango
1 Stk. Passievrucht
2 EL Kokosnoot chips
1 TL Kokosbloesemsuiker
0,5 TL Kaneel
  • Stap 1/4

    Breng de rijst aan de kook in een pan met de kokosmelk, het water, de vanille en de agavesiroop.

  • Stap 2/4

    Draai dan het vuur laag en kook ongeveer 35 minuten, af en toe roerend, tot de rijst zacht is, voeg indien nodig meer water toe.

  • Stap 3/4

    Rooster de kokossnippers in een pan zonder olie tot ze goudbruin zijn. Meng de kokosbloesemsuiker en kaneel. Giet de rijstpudding in een kom en werk af met de mango en passievrucht.

  • Stap 4/4

    Strooi er tot slot de geroosterde kokossnippers en het kaneel-suikermengsel over.

Wat anderen zeggen over Kokosmelkrijst met mango en geroosterde kokossnippers

0/5

0 Reviews


5 sterren

4 sterren

3 sterren

2 sterren

1 ster