Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang 5% korting op je volgende bestelling!
(0)

Vegan pannenkoeken met amandelmeel en proteïnepoeder Automatisch vertaald

Eenvoudig 19 februari 2024
Bereidingstijd:
20 Min.

Zin in een pannenkoek? Dan zijn vegan pannenkoeken met een lichte notensmaak (dankzij de toevoeging van amandelmeel) echt iets voor jou. De combinatie van het nootzoete meel, banaan, proteïnepoeder en knapperige Coquitos smaakt niet alleen heerlijk, maar vult ook enorm. We wensen je veel plezier met het recept en bon appétit!

0,5 Tassen Speltbloem
0,5 Tassen Amandelmeel
2 Stk. Bananen
1 TL Bakpoeder
2 TL Veganistisch eiwitpoeder (bijv. hennep- of rijsteiwit)
0,75 Tassen Mandeldrink
2 EL Zoetstof (optioneel ahornsiroop of kokosbloesemsuiker)
2 TL Mandelmus
5 Stk. Coquitos
0 nach Belieben Kokosolie om te bakken
  • Stap 1/9

    Meng eerst het speltmeel, amandelmeel, bakpoeder en eiwitpoeder in een kom.

  • Stap 2/9

    Pel vervolgens een van de twee bananen en prak deze met een vork.

  • Stap 3/9

    Voeg nu de ahornsiroop toe aan de banaan en meng met de droge ingrediënten.

  • Stap 4/9

    Roer dan de amandeldrank erdoor en mix het beslag tot er geen klontjes meer zijn.

  • Stap 5/9

    Verhit dan een koekenpan met antiaanbaklaag met een beetje kokosolie op het hoogste vuur.

  • Stap 6/9

    Voordat je de veganistische pannenkoeken bakt, moet je de oven op middelhoog vuur zetten. Je kunt de afgewerkte pannenkoeken warm houden in de oven.

  • Stap 7/9

    Giet voor elke pannenkoek ongeveer 2 eetlepels beslag in de pan.

  • Stap 8/9

    Als er kleine belletjes ontstaan, moet je de pannenkoek omdraaien.

  • Stap 9/9

    Daarna kun je de tweede banaan pellen en in dunne plakjes snijden en samen met de amandelboter en coquitos over de pannenkoeken verdelen.

Wat anderen zeggen over Vegan pannenkoeken met amandelmeel en proteïnepoeder

0/5

0 Reviews


5 sterren

4 sterren

3 sterren

2 sterren

1 ster